Здравейте и благодаря, че разглеждате моята фотографска  уеб-страница!

 

_D2S6046
Позволете ми да Ви се представя и да Ви разкажа малко за себе си:

 

Казвам се Димитър Димитров-фотограф.

 

Занимавам се с фотография от юношеските си години. Това беше преди дигиталната епоха, когато с вълнение очаквахме да проявим и видим фотографиите, за да разберем как сме се справили. Фотографията напредна много от тогава и аз се стремя да я следвам и да се развивам.

 

За мен фотографията се превърна в инструмент, който ми позволи  да уловя същността на света около мен и да го запечатам в спомен!

 

Имах късмета да превърна своето хоби и своята страст в своя  професия. Създадох собствено фото-студио в далечната 1999г. До ден днешен, вече повече от 16 години, то работи без прекъсване. Благодарен съм за възможността да съм свидетел и да запечатвам най-скъпоценните спомени от живота на хората.

 

Гордея се с работата си и с това, че тя ми предоставя възможността да уловя в снимки историята на Вашите най-щастливи мигове. И на свой ред да Ви гарантирам спомен за цял живот, на който можете да се наслаждавате и да споделяте.

 

Моята работа обхваща различни аспекти на фотографията – портрети, сватби, кръщенета, рождени дни, абитуриентски балове, снимки за Вашия бизнес и търговия.

 

За мен най-важното е клиента да получи това за което е дошъл и да си тръгне с усмивка от ателието ми!

 

Може да разгледате галерията със снимки и ако харесате работата ми, ще се радвам да споделя професионалния си опит с Вас.